Vil du gerne dele din mening om XtraSize? Lad vær med at vente! Tilføj din mening

Da jeg begyndte at studere uden for min hjemby, kunne jeg endelig rocke. Mig og mine kolleger skulle møde en masse piger. Desværre, efter et stykke tid kom til mig, at mine kolleger var en måde bedre til kvidren. Plus de vidste piger, der var deres skide venner. Jeg vidste ikke, hvorfor sådan noget sker for mig, indtil en pige fortalte mig, at jeg var sød og smuk, men jeg havde en lille penis. Jeg blev hærget. Jeg fandt på internettet øvelser der udvider penis, men trods at gøre dem i 10-15 minutter hver dag i 3 måneder jeg har opnået næsten ingen resultater. Da jeg så en tv-reklame for XtraSize, besluttede jeg, at dette var min sidste chance.

I dag har jeg næsten 5 cm mere, og det er stadig ikke i slutningen af behandlingen. Mine herrer, i sengen, betyder størrelsen og hårdheden mest for piger. I dag ved jeg det med sikkerhed, da pigerne generer mig hele tiden.

Svar

To år efter brylluppet har jeg har bemærket, at min kone faker orgasme, mens vi har sex. Desværre viste det sig, at hun manglede noget i vores ægteskab. Vi forsøgte Kama Sutra, se porno, vi købte enda forskellige sexlegetøj. Kun når min kone købte en dildo, indså jeg at, at min penis er for lille. Indtil det øjeblik troede jeg, at min midt størrelse var stor nok. Desværre viste det sig, at for at tilfredssille en kvinde, var en penis med en længde omkring 17-19 cm er et must. Jeg vidste ikke, hvordan jeg kunne forstørre den. Heldigvis fandt jeg oplysninger om XtraSize og jeg besluttede at købe det.

Det var et stort hit. Min penis har efter en uge været tykkere og hårdere. Efter en måned, har jeg bemærket, at den er en lille smule længere. I dag har jeg 4 cm mere og min kone elsker vores sex igen.

Svar

Jeg kunne ikke finde en pige at have et seriøst forhold med. Normalt var det ovre efter vi havde sex for første gang. Jeg vidste, at mine 11 cm virkeligt ikke var meget, men hvad kunne jeg gøre. Det er den måde, jeg blev født på. Jeg er begyndt at kigge efter korte og tynde piger, men i virkeligheden var den også for lille for dem. Alt ændrede sig, da jeg læste i en avis og så nogle oplysninger om to metoder til penis udvidelse. For mig var det oplysninger, der gav mig et andet liv. Jeg fandt flere oplysninger om denne sag på internettet, og jeg besluttede at vælge den mest effektive måde, XtraSize.

Min nye, fantastiske penis, der er 18 cm lang er en reel magnet, der tiltrække piger. Dog har jeg allerede givet mit hjerte til en dame, så jeg ikke tænker på de andre. I det mindste for en nu

Svar

Jeg brugte dette præparat i 4 måneder. I begyndelsen, efter to måneder, kunne jeg mærke nogle små effekter. Selv min pige fortalte det tilmig, og hun vidste ikke noget om at jeg brugte dette præparat. Som resultat, har jeg omkring plus 2 cm med en oprejst længde. Hvad jeg finder interessant, er, at det, der er skrevet af de andre, nemlig at de opnåede effekter som for eksempel 4 cm. Måske alle er forskellige, og det samme produkt påvirker dem forskelligt. Jeg tror, jeg vil tage 2 kapsler dagligt for den næste måned. Hvis dette ikke vil bringe nogen effekt, vil jeg stoppe med at tage dem.

Svar

Jeg købte dette præparat. Jeg begyndte at bruge det for 6 uger siden. Mine herrer, jeg nødt til at fortælle jer, at dette produkt er temmelig godt, fra 15,5 cm til 19,5. Det virker for mig. Hvad mere er, min penis har en større omkreds. Min dame er tilfreds. Alt det bedste.

Svar

Min kæreste elsker rå sex, men det var ikke altid jeg var i stand til at tilfredsstille hende på den måde, hun ønskede. Ærligt talt, indtil jeg nåede til XtraSize, havde det været deprimerende for mig. En af mine gode venner talte mig ind i det. Han har forskritet mig om de store effekter. Senere viste det sig, at han havde fuldstændig ret! Min penis voksede med 3 cm i løbet af en måned!

Svar

Jeg har taget XtraSize i et par uger, og jeg må indrømme, at hidtil kan jeg ikke se de effekter, jeg forventede. Min penis er en lille smule længere, men slet ikke de 3 cm som producenten lovede. Dog vil jeg vente med at give min endelige udtalelse indtil udgangen af behandlingen.

Svar

Efter en måneds brug af dette præparat kan jeg virkelig sige, at jeg har en meget hårdere penis, og jeg kan vare længere med min kæreste. Jeg er nysgerrig efter at vide resultatet af den næste måned. XtraSize er et perfekt produkt til "mænds business"

Svar

Indtil for nylig har jeg troet, at med hjælp af en pumpe og vægte. Efter forgæves forsøg har jeg besluttet at prøve noget andet. Mens jeg var browsede et internet forum fandt jeg XtraSize. Effekterne er ekstraordinære - det har været 3 måneder siden det tidspunkt, og min penis er længere med 2 cm!

Svar

Min sag ser sådan ud: penis voksede en lille smule efter en måned efter begyndelse af en behandling. Før det var der ingen synlige effekter, og jeg må indrømme, at jeg tænkte, at det var et svindel nummer. Efter denne måned har jeg noteret min penis er vokset og dette resultat forbliver op til en dag. Efter alt har min lille penis 3,4 cm mere.

Svar

Tilføj en kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Felter, der SKAL udfyldes er markeret med *

Bestil XtraSize og gøre dine drømme til virkelighed!