Hvad afhænger penis størrelse på?

Penis er opbygget af to sikkerhedsstillelse corpora cavernosa og corpus spongiosum der udvider i glans penis. I det øjeblik, at disse corpora er påfyldning med blod vævene langs længden af penis udvider således forårsager en erektion.

Under en erektion, er din krop påfyldning corpus cavernosum med så meget blod som muligt. Corpus cavernosum evne til at udvide sig og trække styrer størrelsen af din erektion mere end nogen andre organer.

XtraSize forbedrer absorptionsevne og evner corpora cavernosa permanent dermed udvider det størrelsen på din penis.

Xtra Size er et kosttilskud i form af piller. Dette supplement forbedrer blodcirkulationen i din krop og øger absorptionsevne og evner corpus cavernosum. Takket være det det, lige i det øjeblik, de væv kamre inde penis ekspandere, væv udfylde en måde større grad end før en behandling med dette tillæg. Som følge heraf er længde, omkreds og erektion effekt forøges

Takket være en unik amerikansk opskrift, virkningerne af Xtra Size er permanente og ikke falde efter afslutningen af behandlingen. Forstørret og mere effektiv corpora cavernosa holde deres størrelse således at du kan nyde, hele tiden, penis, der er større og har mere omkreds.

Selv hvis du har ikke noget problem med en erektion, vil en øget absorptionsevne af corpus cavernosum give dig både større længde og større omkreds af penis. Hvad mere er, vil din erektion være stærkere

Brugen og virkningen

Det er tilstrækkeligt at tage en pille af XtraSize daglige efter morgenmaden. De første effekter af at bruge dette supplement, nemlig stærkere erektion og bedre udholdenhed af din krop, vil være synlige efter et par dage. Da behandlingen fortsætter, størrelsen af en penis forøger trinvis.

En pakke af XtraSize indeholder 60 piller, og dermed behandling varer 2 måneder. Det er nok til at forbedre din erektion og gøre din penis længere med 3 cm. Det giver mere fornøjelse under en sex.

For at få de bedste effekter, er det tilrådeligt at købe tre pakker af XtraSize og bruge det til 6 måneder. Vi garanterer, at denne periode er nok til at forlænge en penis med 7,5 cm og forbedre omkreds. På en sådan måde, vil du og din partner være i stand til at få mest muligt ud af din lem.

Dokumenteret formel

Naturlige ingredienser af højeste kvalitet er hemmeligheden bag XtraSize. Alle de stoffer, der bruges til XtraSize produktion er taget fra afgrøderne af certificerede producenter, der specialiserer sig i dyrkning af urter og planter til diætetiske og medicinske formål. Vores unikke opskrift er resultatet af arbejdet i det amerikanske team af forskere, læger og fødevarer eksperter.

Bestil XtraSize og gøre dine drømme til virkelighed!