Mystiske effekter af specielt udvalgte, naturlige ingredienser.

TRIBULUS TERRESTRIS

Tribulus Terrestris er en naturlig plante, der betragtes som en stærk afrodisiakum. Men dens indflydelse på at øge en seksuel potens og forbedre mandlige erektion er uvurderlige. Undersøgelserne viste sig at Tribulus forøger effektivt testosteronniveau og deltager i processen med at frigive nitrogenoxid fra de nerveender, som er placeret rundt omkring corpora cavernosa og dermed styrke erektion.

MACA ROD (Lepidium meyenii)

Maca er en naturlig stof, der hjælper til at holde balancen i en krop, da det regulerer niveauet af enzymer og hormoner. Holde metaboliske funktioner i kroppen på den bedste balance, og som har det passende niveau af mandlige hormoner vil give med længere erektion og bedre sex. Det betyder optimal seksuel potens.

Savpalme

Denne plante er kendt for at øge et lavt niveau af mandlige libido og øge den seksuelle energi. Dens virkninger ligner en stærk afrodisiakum. Undersøgelserne udfærdiget i nogle europæiske lande viste, at Saw Palmetto fungerer som en effektiv behandling for mange mænd, der lider af prostatahyperplasi. Denne plante reducerer det ved selv 13%. Udover det forbedrer seksuelle funktioner og øger ønsker. Desuden reducereres niveauet af kolesterol og fedtsyrer i blodet, og får derved en positiv indflydelse på hele Kroppens tilstand.

Resterende ingredienser:

  • L-Arganine HCI: Nitrogenoxider tillader at holde en fleksibilitet arterielle system. For at syntetisere nitrogenoxider, denne ingrediens er en essentiel aminosyre for denne proces. Desuden er det understøtter en frigivelse af hormoner i vores krop, for eksempel: væksthormon. Som følge heraf påvirker hyperplasi og god blodcirkulation i en penis.
  • Pumpkin seed: It is a great source of protein. It inhibits apetite, supports prostate and improves sexual function
  • Græskar frø: Det er en stor kilde til protein. Det hæmmer appetitten, understøtter prostata og forbedrer seksuel funktion
  • Panax Ginseng: Det er godt kendt i Fjernøstisks medicin. At den giver energi, hjælper til at overvinde træthed, forbedrer koncentration. Det er en perfekt elskovsmiddel, som opretholder seksuel funktion.
  • Sarsaparilla: En plante, der anvendes til længe en antiinflammatorisk, antiseptisk og antipyretisk. Det bruges også i behandling af urinvejsinfektioner sygdomme, prostata sygdomme og impotens. Det er også kendt for at være en plante, der øger mandlige køns drev.
  • Brændenælde: Det bruges til moderate symptomer på benign prostatahyperplasi.
  • Lakrids rod: Denne ingrediens har en indvirkning på hormonsystemet, det understøtter kroppens funktioner og øger mandlige seksuelle funktioner.

Bestil XtraSize og gøre dine drømme til virkelighed!